Min tredje dag

Som vanligt började jag med att göra en kassarapport. Efter det så hjälpte jag till att ta emot tre stycken leveranser.Två av leveranserna var rör och den tredje leveransen innehöll putor.

Sedan fick jag putsa flöjter. Det var väldigt roligt eftersom att jag själv spelar flöjt. Jag använde mig av en trasa som innehöll ett slags medel som gjorde det lättare att ta bort smuts från flöjten. Sedan satte jag på mig ett par handskar och tvättade flöjten med hjälp av en spray (röd sprit).

Nästa sak som jag fick göra var att försöka vika ihop en box utan instruktioner. Jag kom ganska långt men sen fick jag i alla fall se hur lådan skulle se ut och då var det väldigt lätt att gör klart lådan. Sedan fick jag skriva en faktura och göra en adresslapp och frankera, man skapar ett “frimärke” med en frankeringsmaskin!

Lämna en kommentar