Min första dag som PRAO på Jonas Näslund AB

Jag heter Simona och PRAO:ar på Jonas Näslund AB. Jag är 14 år och spelar tvärflöjt.

Min första arbetsuppgift var att jag fick skriva en kassarapport. Det var roligare och svårare än vad jag trodde. Sedan fick jag tömma olika inkorgar och sortera mail. Jag fick även se ett schema som gör det lättare att göra olika vardagssysslor.  Tex börja uppifrån och ta en sak i taget.

Efter lunchen när det öppnade så hade jag inte så mycket att göra. Men sen gjorde jag lite kaffe till kunderna som väntade. Den sista arbetsuppgiften var att jag fick sortera olika sorters rör i hyllorna. Eftersom att jag spelar flöjt använder jag inga rör och jag hade ingen aning om att det fanns så många olika sorters rör för varje instrument. När jag skulle hem så var jag väldigt nöjd med min första PRAO dag.

2 Kommentarer

 1. Patric den 25 oktober, 2017 kl 23:04

  ??

 2. Patric den 25 oktober, 2017 kl 23:04

  ??

 3. Anette den 27 oktober, 2017 kl 05:38

  Heja Simona! Det finns så mycket spännande att lära sig i en musikaffär. Ha en härlig praktik!

 4. Anette den 27 oktober, 2017 kl 05:38

  Heja Simona! Det finns så mycket spännande att lära sig i en musikaffär. Ha en härlig praktik!

Lämna en kommentar