Min femte och sista dag här på Jonas Näslund AB

Idag så började jag dagen med att göra kassarapporten helt själv. Sedan fick jag gå ner och byta ut det kaffe jag köpte igår till en annan sort. När jag kom tillbaka så fick jag sortera bort och platta till (med hjälp av en kniv) deras kartonger som var medelstora och stora. Jag fick även skicka iväg och skriva fakturor till olika företag och kunder.

Efter lunch gick jag runt litegrann i affären och hjälpe till med det jag kunde. Sedan kollade jag på när André fixade bucklor på instrument.

Skickat påminnelsefakturor, frankerat mm

1 Kommentar

  1. Patric den 27 oktober, 2017 kl 22:33

    Fem dagar bara?
    På min tid var det två veckor.

  2. Patric den 27 oktober, 2017 kl 22:33

    Fem dagar bara?
    På min tid var det två veckor.

Lämna en kommentar